6 februari 2018

Welkom

Alsjeblieft! De Wijze Vrouwen Cirkel Nederland is weer online. Na een grondige reorganisatie stel ik het materiaal beschikbaar. Vooral voor degenen die verlangen een vrouwencirkel te starten of die verdieping zoeken in hun bestaande cirkelproces.    
Edda van der Hoeven, februari 2019


Welkom op de website van de Wijze Vrouwen Cirkel Nederland. Een bezield project dat ik jarenlang met hart en ziel heb gefaciliteerd en al doende heb mogen ontwikkelen tot een format voor een wijze van samenzijn, die een veilige en inspirerende habitat vormt voor  vrouwen, jong en oud.

Het doel van de wijze vrouwencirkel is, zoals voor onze allereerste bijeenkomst geformuleerd: ‘Wij willen het vrouwelijke opnieuw te definiĆ«ren vanuit onze directe ervaring. De ervaring is in ons lichaam, in verbinding  met elkaar. Wij zijn het vrouwelijke principe en wij dragen het uit in de cirkel. Wij zijn godin, vroedvrouw, moeder, dochter voor elkaar. Zusters'. In de loop der jaren is de wvc uitgegroeid tot een centrum van bewustzijn waar vrouwen in alle leeftijden elkaar vinden in het verlangen en het commitment de wijze vrouw in zichzelf te ontwaken en tot wasdom te brengen.